Cum distruge Poliția Română viețile unor cetățeni nevinovați și îi scapă pe cei vinovați

Concluzie îngrijorătoare a Consiliul superior de medicină legală (CSML) – poliția română poate să declare că o persoană este sub influența drogurilor fără să fie, situație în care poate distruge viața și reputația oricui nevinovat cu o ușurință demnă de instituțiile statului român. CSML ne anunță că abia acum Poliția Rutieră a achizionat ultimele generații de echipament Drager folosit și de alte țări, cele pe care le are în acest moment generând multe rezultate fals pozitiv, la fel ca testele rapide anti-Covid.

Ce țară este aceea care nu alocă fonduri suficiente pentru aparatură modernă, publicând în schimb statistici despre șoferii prinși drogați, fără să revină ulterior cu statistici care să confirme sau nu testele poliției.

Să ne înțelegem, șoferii care au consumat droguri trebuie să rămână fără permis, să fie trimiși în judecată, să li se aplice legile în vigoare, să fie scoși de pe șosele. Problema care deranjează este aceea că instituții care se revendică europene nu fac decât să sporească frica și nedreptatea în societate. Când ai bani pentru BMW-uri, dar nu ai pentru teste eficiente Drager nu este mai rău decât dacă ai cumpoărat mai multe vaccinuri decât aveai nevoie? DNA are un răspuns în această problemă, dacă tot a intervenit în deciziile politice ale decidenților? Decizia politică de a nu avea teste suficiente și moderne pentru a depista toți șoferii care au consumat droguri și care circulă pe șosele din România este bună sau nu? Ce părere au procurorii DNA? Vă mai amintiți ce declarații sforăitoare au făcut în urmă cu câteva luni toți liderii politici? Cum se băteau cu pumnul în ăiept, cum se întreceau în proiecte legislative, cum se lăudau pe la TV? Ba voiau să-I inetrze, să-I pună în lanțiri, ba voiau să-I testeze pe toți elevii? Mai știm ceva? Ce s-a făcut între timp? Nimic, evident. Niște proști rău intenționați conduc majoritatea instituțiilor statului. În aceste condiții, la ce să te aștepți?

Așadar, Poliția Română nu doar că nu are teste suficiente, ci are și unele imprecise. Când vor veni cele precise? Urmează- aflăm din comunicatul medicilor șegiști. Și până atunci? Câți vor scăpa și câți nevinovați vor fi puși pe drumuri ca să-și demonstreze nevinovăția? Din păcate, nu interesează pe nimeni nedreptățile la care sunt supuși plătitoriid e taxe și impozite în România, asemănător cumva ca în societățile autocrate sau în dictaturi.

”Testele rapide utilizate în cadrul Poliţiei Române sunt teste rapide de screening sau de orientare şi nu sunt teste de diagnostic sau de certitudine, aşa cum sunt analizele efectuate în cadrul INML sau IML, iar în cazul unui rezultat pozitiv, în mod obligatoriu acesta trebuie confirmat şi prin alte metode de investigaţie. În acest sens, pentru mărirea acurateţei şi selectivităţii metodei de testare în trafic de către Poliţia Rutieră, au fost achiziţionate ultimele generaţii de echipamente Dräger, utilizate totodată şi de către majoritatea poliţiilor din alte state, astfel încât să fie redusă, atât cât permit aceste metode, rata de testare fals pozitivă sau fals negativă. Aceste echipamente urmează să le înlocuiască în următoarea perioadă pe cele vechi încă existente la nivel naţional, omogenizând astfel diferenţele observate în diverse regiuni ale ţării din punct de vedere al variaţiilor de cazuri confirmate sau infirmate de către laboratoarele de medicină legală”, se precizează în comunicatul medicilor legiști.

În aceste condiții, dacă nu ești cosumator de droguri, dacă nu ai consumat nici ocazional, când te oprește poliția cel mai sănătos este să mergi direct la medicul legist decât să accepți testele cu rezultate fals pozitive ale poliției române.

You may also like...

1 Response

  1. Kabc spune:

    Acum putem scapa de toate scursurile societatii romanesti, iesind alaturi de grevistii din transport, agricultura etc.
    Oare doar noi suntem(ca natie) atat de prosti sa-i mai toleram? Pana cand? Locuitorii altor tari daca vor sa schimbe ceva ies in strada(vezi francezii, polonezii, chiar si bulgarii), nu 100 de oameni ci cu sutele de mii si protesteaza chiar si in mod extrem daca e cazul, pana obtin ceea ce vor!
    Doar noi suntem atat de fraieri incat stam la coada pe 3 ianuarie sa platim noile taxe si impozite(cel putin unii dintre noi), in loc sa le dam „distinsilor alesi” si celor cu pensii/salarii speciale „in cap” si sa dam odata(dupa mai bine de 30 de ani) pentru totdeauna cu pumnul in masa! Cu ei doar legea pumnului mai functioneaza, un om care fura trei lalele pentru a-si cumpara o paine, e condamnat la 7 ani cu executare, iar cei care au furat o tara intreaga iau 2 ani cu suspendare(asta in cazul in care ii mai gasesc in tara)! Asa nu se mai poate!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE