Cum a devenit daddy Dragnea comandantul suprem al Armatei Române

 

Președintele PSD Liviu Dragnea, tăticul partidului cum reiese din discuția de pe grupul de WhatsApp publicată de presă („Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back! ”), a făcut o serie de manevre în ultimele șase luni, de pași spre a-și atinge obiectivul – preluarea puterii totale, după cum susțin unii jurnaliști și analiști.

În acest sens, las aici câteva întrebări pentru daddy, familia politică a lui daddy, anturajul lui daddy, gașcă sau oricine dorește și are răspunsuri.

1.De ce PSD-ALDE a modificat Legea pentru organizarea și funcționarea ministerului Apărării astfel încât să pună mâna pe toate pârghiile Armatei. Prin modificările aduse, mobilizarea Armatei Române se va face print-un simplu ordin de ministru, deși președintele României, indiferent cum îl cheamă, este comandantul suprem al Armatei Române. Așadar, domnul Adrian Țuțuianu, ca ministru al Apărării, poate să facă ce-l taie capul( dar după o discuție cu șeful suprem al lui) cu o armată angajată în teatrele de operațiuni, integrată în armata NATO.

Mai mult decât atât, după modificările aduce de majoritatea PSD-ALDE, demiterea șefului DGIA (serviciul secret al Armatei, unul dintre cele mai puternice servicii secrete din România, cu o rețea de informatori și de ofițeri atât pe plan intern cât și extern) se va face direct de ministru, eliminându-se CSAT din acest proces. Prin această manevră, DGIA ajunge alături de Doi și-un sfert, două servicii secrete extreme de importante, la mâna lui Daddy Dragnea.

Și uite așa domnul Dragnea a ajuns șeful Armatei Române și poate decide chiar și mobilizarea acesteia, dar și cine va zbura de la serviciul secret al Armatei.

2. Câți bani a împrumutat guvernul PSD-ALDE în ultimele 6 luni și cum a cheltuit miliardele de euro? Potrivit calculelor presei, în trei luni și jumătate, Guvernul a împrumutat aproape 40% din cât a luat România de la FMI în 2009, adică în jur de CINCI MILIARDE de euro. În șase luni s-a dublat datoria? Și unde sunt miliardele?

3.  Alin Teodorescu, fost coleg de partid cu daddy Dragnea, susține că “În România, în ultimii 30 de ani, au fost aproape 1000 de miliarde de euro. Dacă 3% s-au furat, dar s-au furat, după primul raport SRI cel din 1997 se furau 30%, dar hai să zicem că s-au furat 3% înseamnă 30 de miliarde de euro, pentru 500-600 de oameni care se aflau în funcții de conducere”. Daddy, ca orice daddy, are vreo legătură cu una dintre aceste cifre?

4. Și legat de întrebarea precedentă, poate cineva să lămurească cum și-a făcut averea Liviu Dragnea în calitate de bugetar plătit prost de vreo 20 de ani?

5. Legea 15 și legea 30 din 1990 permit să ai acțiuni la purtător nenominale. Potrivit lui Alin Teodorescu, în România sunt 350 de firme cu acțiuni la purtător, printre care si Teldrum. Dacă se modifică legea, aceste firme ar trebui să-și dezvăluie proprietarul. Așadar, când se va modifica această lege, în numele transparenței pe care o trâmbițează actuala majoritate care, de altfel, a pornit jihadul împotriva companiilor străine care ar suge sângele țării, dar a uitat de cele 350. Pe când legea de modificare?

6. A știut majoritatea PSD-ALDE că Lucian Șova, ministerul Comunicațiilor, a fost partener de afaceri cu Boris Golovin, fost ofițer în spionajul armatei ruse, și dacă este vreo problemă sau nu acest amănunt din  CV-ul lui Șova.

7. Domnul Dragnea a lăsat în aer o acuzație și o explicație pe care părea că vrea să le lămurească, dar dintr-o scăpare nu le-a finalizat. Iată declarația acestuia: „ Am văzut şi despre mine în ultima perioadă că am fost racolat în rândurile Securităţii de generalul Coldea, în tinereţea mea. Probabil că cei de la CNSAS mi-au ascuns dosarul”. Așadar, ce legătură are CNSAS cu tenisul, racolarea sau nu, șprițul lui Dragnea cu fosta conducere a SRI? Și … ?

8. Dacă s-ar putea, doar dacă este posibil, ca să nu sărim în aer mai repede decât se previzionează, ca „analizele și simulările” anunțate de Dragnea să se facă înainte de a se deschide gura și a pune degetul pe documente –  impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, creșteri de salarii, pensii, alocații etc etc. Că de aruncat în aer tot o să fim, dar măcar să știm când.

 

You may also like...

1 Response

  1. Plavitu spune:

    Apa trece pitrele raman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE