Iată cum arată biroul lui Ionel Brătianu

Pentru toți impostorii din politica românească, care peste 2 ani vor sărbători împlinirea a 100 de ani de la Unire – așa arată biroul lui Ionel Brătianu, al cărui mare merit este contribuția decisivă la realizarea Marii uniri din 1918 și la crearea României moderne. Așa și-a înscris numele definitiv în istoria țării.

În orice țară din lumea aceasta, inclusiv în Bulgaria, biroul celui care a făcut, alături de Rege, Unirea țării, ar fi fost loc de pelerinaj  pentru elevi, studenți, români, străini. Noi? O RUȘINE!!

 

Fotografie-0023

 

 

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. Vasile spune:

    Draga Oana,
    ca si time, strig si eu neputincios de vreo cativa ani, pentru indiferenta, neputinta, nesimtirea ori reaua credinta a celor ce ar fi trebuit sa se ingrijeasca de pastrarea, conservarea si reabilitarea tuturor proprietatilor unde s-au scris pagini important ale istoriei Romaniei! Fie ca aceste proprietati au apartinut lui Ionel I.C. Bratianu (cea din imaginile tale), fie a fiului acestuia, academicianul martir Gheorghe I. Bratianu (conacul de la Tigveni-Arges), sau a marelui Iuliu Maniu (conacul de la Badacin), toate trebuiau sa fie astazi locuri de „pelerinaj”.
    Din pacate, autoritatile statului si politicienii au alte prioritati, principala prioritate fiind grija pentru propriile cururi, folosind ptr. asta orice mijloace posibile!
    Trebuie facut ceva, nu stiu ce, cum si cu cine!
    Poate impreuna vom misca vreo constiinta ” liberala”…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE