Oreste, prietenul maidanezilor

Trăim în țara javrelor care omoară câini, spunea Oreste atunci când era sinucidere curată să te opui la TV măcelului cerut de unii mari jurnaliști.

Iată cum l-am fotografiat pe Oreste în această vară –  cu doi saci de mânorestecare pentru câini în spate. Alături de Daniel, un arhitect aparte, și el iubitor de câini.

 

You may also like...

4 Responses

 1. cristina popa spune:

  Am invatat ca nu trebuie sa fii special, trebuie sa fii doar uman. Oreste este o astfel de persoana.

 2. Maria-Luiza spune:

  cu tot respectul, termenul de „maidanez” este nu numai jignitor, dar si impropriu. Acesti caini abandonati sunt rezultatul lipsei de educatie (volitionala, as spune, din moment ce taxele de sterilizare/ciare sunt extrem de mari si pe spinarea lor s-au recoltat milioane de euro, primarul Oprescu stie mai bine cum sta treaba)si a indolentei/nemerniciei autoritatilor care nu sunt capabile sa gestioneze problema decat prin crima (vezi ce se intampla in adaposturi). Este ca si cum ai porecli generic niste copii abandonati a caror vina nu exista. Faptul ca Oreste este OM nu impiedica nici o persoana publica sa-i urmeze exemplul. Asa cum nu a impiedicat pe nimeni sa spuna adevarul in cazul Ionut unde bunicuta culpabila a scapat cu basma curata. Orice persoana publica poate fi un exemplu de compasiune, daruire si iubire. Cu conditia sa aiba constiinta. Cu conditia sa fie OM.

  • Oana spune:

   doamna, am doi in casa. nu am vrut sa folosesc un termen jignitor, dar ciini comunitari? e la fel de neinspirat.
   dar sunt de acord cu punctul dvs de vedere….multumesc pt mesaj..

 3. Manuela Aurelia Stepanov spune:

  Este o barbarie acest macel !Eu,de la aparitia acelei legi aberante,nu mai sunt om .M-am imbolnavit.Sunt fiica unor doctori veterinari si am fost crescuta in dragoste si respect pentru toate fiintele de pe Terra.Am fost crscuta si educata sa respect viata tuturor fiintelor,cuvantatoare sau necuvantatoare.Ceeace se intampla in aceasta tara,frizeaza nebunia.Suntem un popor barbar,crud,sangeros.Frustrarile unora le vedem zilnic in acte de o cruzime feroce,inimaginabile .Eu,am 11 caini si 8 pisici + cele ale strazii.Nu sunt bogata deoarece averea familiei mele au luat-o prima data comunistii,iar a doua oara,neocomunistii.Visam sa fac un mare adapost pentru toate necuvantatoarele oropsite si un azil de batrani si copii fara adapost.Visele mele,s-au spulberat.Aceasta este Romania!Tara crimei,a incompetentilor,a hotilor.Sunt convinsa ca acelor idioti care ne guverneaza de 25 ani, nu le pasa de trairile iubitorilor de animale.Ne-au distrus vietile !Ce rau le-au facut cainii, pentru a-i ucide in masa ?Nimic.Acesta lege a fost data in urma scandalului pus la cale de Angheli si gasca lor,pentru a mai scoate niste bani.Multi bani.Sper ca adevarul sa iasa la iveala si bratul legii sa-i ajunga si pe ei ,alaturi de Bancescu,Olguta Vasilescu,Treeroiu si Ceilalti criminali.Poarta spre dreptate ,a deschis-o Oprescu,derbedeul tupeist si sangeros.Concluzia:suntem un popor barbar !Pacat.Ne meritam soarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE