Visul lui Ciolacu: „Președintele pe care noi l-am ales, nu neapărat cu votul nostru/ Dar cu al cui?

S-a trezit vorbind și Marcel Ciolacu în chestiunea avionului prezidențial. În dubla calitate de președinte de partid, dar și de omul trei în stat, iar dacă îl ajută prietenii poate avansa chiar pe prima poziție. Zice Marcelino că România merită o aeronavă prezidențială. Total de acord cu el. Dar România merită și un guvern, niște politicieni, miniștri, directori prin instituții ale statului cu cap, România merită să aibă o infrastructă decentă, spitale care nu cad în capul pacienților, școli care nu se prăbușesc pe copii, merită să nu mai fie ultima găină din Gostat. Da, România merită mai mult decât Ciolacu, Ciucă, Bode, Grindeanu și toată șleahta asta care nu face decât să se viseze pe viață la putere. Și apropo de asta, vedeți că avionul lui Ceaușescu nu a părăsit țara, a fost donat acum doi ani Muzeului Național al Aviației Române, e păcat să stea nefolosit.

Interesantă și formularea lui Ciolacu – „pentru că este preşedintele pe care noi l-am ales, nu neapărat cu votul nostru”. Da, desigur, se referea la faptul că și cei care nu-l vor vota ar trebui să-și dorească pentru președintele Republicii Ciolacu și mai mult confort și bogăție. Sau poate nu?

Marcel Ciolacu: „Ce ne dorim de la România în viitor? Ne dorim o Românie normală, în care preşedintele statului are o aeronavă şi, cu demnitate, reprezintă România, pentru că este preşedintele pe care noi l-am ales, nu neapărat cu votul nostru, dar majoritatea a ales acest preşedinte? Eu cred că un stat de mărimea, de pretenţiile şi de poziţia României în interiorul UE şi NATO merită să aibă o aeronavă prezidenţială. Ca să înţelegem foarte clar – aeronavă prezidenţială nu înseamnă că merge numai preşedintele în deplasările externe, ci o aeronavă care se pune la dispoziţia statului român, unde cheltuielile sunt deschise. Aşa consider eu, că a venit momentul să luăm şi această decizie”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE