Premieră politică, surse: PNL NU va avea candidat pentru Cotroceni și îl va susține pe Marcel Ciolac

Cine ar fi putut crede în 2017, 2018, când sute de mii de oameni au ieșit în stradă să apere țara de „ciuma roșie”, în frunte chiar cu domnul președinte Iohannis, că lucrurile vor lua o asemenea întorsătură.

După toate socotelile politice, se pare că PNL nu va avea anul viitor candidat la alegerile prezidențiale. Cel puțin așa susțin surse din cadrul coaliției PSD-PNL, care precizează că vor fi ceva turbulențe la PNL-iști, dar mici. Argumentul principal al lui Nicoale Ciucă, cel care ar fi clocit împreună cu Marcel Ciolacu acest plan, vine din sondajele de opinie, cele adevărate, care spun că PNL va ajunge, cel mai probabil pe locul 3, după AUR, dar și că românii vor fi atât de „încântați” de Ciolacu în postura de prim ministru încât PSD va fi în picaj în următoarele 24 de luni.

Desigur, cel mai probabil Marcel Ciolacu s-a grăbit să anunțe primul o asemenea grozăvie, înainte ca PNL-ișii să fie fezandați. Se pare că după câteva lacrimi de supărare vor veni multe de bucurie: în sfârșit, PNL-ișii vor sta și ei liniștiți în remorcuță, trași de locomotiva din Buzău.

Pare un scenariu nerealist, nu? O fabulație! Ei, bine, potrivit declarației oficiale a lui Marcel Ciolacu, dar și a surselor din cadrul coaliției, sunt toate condițiile ca anul viitor să asistăm la o premieră politică- PNL NU va avea candidat pentru Cotrocni și va susține candidatul PSD.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE