O contra-manifestație. Mulțumim din inimă PARTIDULUI!

Aud că PSD a decis în crucea nopții, cum altfel, să facă o contra-manifestație. Întrebarea este pentru ce?

Sutele de mii de oameni care ies în stradă de câteva zile în toată țara știu exact pentru ce protestează- pentru abrogarea ordonanțelor date de guvernul Grindeanu tot noaptea, pe care ei le consideră un rău pentru viitorul României.

Am o mare nelămurire, ce vor solicita la contramanifestație cei mulțumiți de ordonațele de urgență ale guvernului PSD-ALDE.

Sigur, dacă aceasta este dorința, cine se poate opune. Însă nu înțeleg ce o să scandeze milioanele de susținători ai PSD – Hai cu hoții, Solidar cu hoții, Noi vrem ca demnitarii să ne fure?

Nu prea înțeleg, dar fie, daca milioanele de susținători ai PSD doresc, cine poate să se opună.

Și încă o nelămurire. Din practica democratică știu că manifestațiile, protestele, sunt pentru a taxa ceva, pentru a atrage atenția asupra unui derapaj, pentru a cere îndreptarea unei greșeli și nu pentru a fi de acord cu conducătorul iubit.

Cum ar fi să se organizeze o manifestație de mulțumire pentru creșterea pensiilor, salariilor, reducerii taxelor, constuirea de autostrăzi – Mulțumim pentru tronsonul de autostradă de la km 2 la km 10 sau ce se va scandal? Întreb, poate așa e în democrațiile originale.

Pe de altă parte, această dorință de a manifesta pentru două ordonanțe de urgență îmi amintește de susținerea din stradă pe care și-o doreau Ceaușescu, Mao Zedong, Mussolini, Fidel Castro.

Dar fie, dacă poporul PSD, sau șefii poporului doresc, asta e, trecem și de asta.

În rest, ramâne cum am stabilit: Mama m-a învățat să nu fur, pe voi nu?

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CLOSE